

Sports Car Club of British Columbia Presents

"Mother's Day Special" May 12 - 13, 2012

This event is sanctioned by CACC as a championship points race conducted under the 2012 CACC regulations and is organized by the Sports Car Club of British Columbia at the Mission Raceway Park Road Course in Mission, BC.

Each regional group will have a points race on each of Saturday and Sunday.

All entries are through MotorsportReg.com

Entries Close: May 6th, 2012

Entry Fees: CACC/Vintage \$245.00 CDN/USD

Additional Entry \$110.00 CDN/USD CACC/Vintage – One Day Entry \$150.00 CDN/USD CACC/Vintage – One Day Add'l Entry \$65.00 CDN/USD Novice/SoloSprint (Sat Only) \$150.00 CDN/USD Pit Passes (5 free w/entry) \$5.00 CDN/USD Late Entry (After May 6th) \$50.00 CDN/USD

Transponders: Weekend rental at track \$60.00 CDN/US for 2 days or \$35.00 CDN/US for 1 day

Friday Practice: There is NO scheduled practice

ALL PRICES INCLUDE 12% HST Please make cheques payable to SCCBC

Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com. Please indicate your 1st, 2nd and 3rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining. The back row will be allocated to pre-approved trailers first.

Registration Enquiries: SCCBC Registrar, Perry Afaganis, Phone: (778) 593-1635 (No calls after 8pm), Email: registrar@sccbc.net,

Registration Hours: Friday 5:30pm - 7:30pm (Tech to 7:30pm)

Saturday 7:00am - 11:00am Sunday 7:00am - 10:00am

Notes: 1) There are recycling containers for waste fluids in the tech area and garbage bin along the back road of the

paddock. Please do your part to clean up.

2) Consumption of Alcoholic Beverages is **NOT PERMITTED** during an event.

3) Weekend schedule will be available at Registration.

This event will have 6 groups as follows:

Closed Wheel 1: IP1, IP2, IPA, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU

Novice Closed Wheel (Saturday Only)

Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, IP4, SM, B-Spec Vintage

Open Wheel: FF, FV, FL, S2000, ASR, BSR, NOW - Sat only SoloSprint (Saturday Only)

SCCBC Race Chairs: Irene Chambers and Dave Nex *This announcement forms part of the Supplementary Regulations*





Sports Car Club of British Columbia Presents

"Mother's Day Special"

May 12 - 13, 2012

FRIDAY: Registration & Tech from 5:30PM to 7:30PM. Main Gate Closed at 10:30PM SATURDAY: !PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!

PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!									
	7:00 Main Gate Opens – Registration & Tech Opens								
8:00	-	8:30		Mandatory Novice Track Walk	Meet @ PreGrid				
8:30	-	8:45		Novice Drivers Meeting	Meet @ Pit 1				
9:00	-	9:15		Closed Wheel 2	Practice	15 min			
9:20	Mandatory SoloSprint Drivers Meeting @ Pit 45								
9:20	-	9:35		Open Wheel & N O/W	Practice	15 min			
9:45	-	10:00		Closed Wheel 1	Practice	15 min			
10:05	-	10:20		Novice Closed Wheel	Practice	15 min			
10:30	-	10:45		SoloSprint	Practice	15 min			
10:50	-	11:05		Vintage	Quaifying	15 min			
11:00	Registration Closed								
11:10	-	11:25		Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	15 min			
11:35	-	11:50		Open Wheel Race 1 & N O/W	Qualifying	15 min			
11:55	-	12:10		Novice Closed Wheel	Practice	15 min			
12:10	- 1:10 Lunch								
12:25	Mandatory Drivers Meeting @ Tech								
1:10	-	1:25		Closed Wheel 1 Race 1	Qualifying	15 min			
1:30	-	1:45		SoloSprint	Practice	15 min			
1:50	-	2:05		Vintage Race 1	Race	15 min			
2:15	-	2:35		Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min			
2:40	-	3:00		Open Wheel Race 1 & N O/W	Race	20 min			
3:10		3:30		Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min			
3:35	-	3:55		Novice Closed Wheel	Race	20 min			
4:05	-	4:25		SoloSprint	Time Attack	20 min			
4:30	-	4:50		Vintage Race 2	Race	15 min			
10:30PM	MAIN GATE CLOSED - OPENS AT 7:00AM								

SUNDAY:

7:00	Main Gate Opens – Registration and Tech Opens								
9:15	-	9:30	Closed Wheel 2	Practice	15 min				
9:35	-	9:50	Open Wheel	Practice	15 min				
10:00	-	10:15	Closed Wheel 1	Practice	15 min				
10:00	Registration Closed								
10:20	-	10:35	Vintage	Qualifying	15 min				
10:40	-	10:55	Closed Wheel 2 Race 2	Qualifying	15 min				
11:05	-	11:20	Open Wheel Race 2	Qualifying	15 min				
11:25	-	11:40	Closed Wheel 1 Race 2	Qualifying	15 min				
11:50	-	12:05	Vintage Race 3	Race	15 min				
12:05	-	1:35	Lunch						
12:15	Mandatory Drivers Meeting @ Tech								
1:35	-	1:55	Closed Wheel 2 Race 2	Race	20 min				
2:05	-	2:25	Open Wheel Race 2	Race	20 min				
2:30	-	2:50	Closed Wheel 1 Race 2	Race	20 min				
3:00	-	3:20	Vintage Race 4	Race	15 min				
3:20	End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course								

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

SCCBC Race Chairs: Irene Chambers, Dave Nex This schedule forms part of the Supplemental Regulations

Closed Wheel 1: IP1, IP2, IPA, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, IP4, SM, B-Spec Open Wheel: FF, FV, FL, S2000, ASR, BSR, NOW – Sat only

Novice Closed Wheel (Saturday Only) Vintage

SoloSprint (Saturday Only)