

# Sports Car Club of British Columbia Presents

"Robert Remembered" April 14 - 15, 2012

This event is sanctioned by CACC as a championship points race conducted under the 2012 CACC regulations and is organized by the

Sports Car Club of British Columbia at the Mission Raceway Park Road Course in Mission, BC.

Each regional group will have a points race on each of Saturday and Sunday.

All entries are through MotorsportReg.com

Entries Close: April 8th, 2012

Entry Fees: CACC \$245.00 CDN/USD

Additional Entry \$110.00 CDN/USD CACC – One Day Entry \$150.00 CDN/USD CACC – One Day Add'l Entry \$65.00 CDN/USD Vintage/Novice/SoloSprint (One Day Only) \$150.00 CDN/USD Pit Passes (5 free w/entry) \$5.00 CDN/USD Late Entry \$50.00 CDN/USD

**Transponders:** Weekend rental at track \$60.00 CDN/US for 2 days or \$35.00 CDN/US for 1 day **Friday Practice:** There is a scheduled practice, please refer to the driver Info page at <u>www.sccbc.net</u>

ALL PRICES INCLUDE 12% HST Please make cheques payable to SCCBC

Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com. Please indicate your 1st, 2nd and 3rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining. The back row will be allocated to pre-approved trailers first.

Registration Enquiries: SCCBC Registrar, Perry Afaganis, Phone: (778) 593-1635 (No calls after 8pm), Email: registrar@sccbc.net,

**Registration Hours:** Friday 5:30pm - 7:30pm (Tech to 7:30pm)

Saturday 7:00am - 11:00am Sunday 7:00am - 10:00am

Notes: 1) There are recycling containers for waste fluids in the tech area and garbage bin along the back road of the

paddock. Please do your part to clean up.

2) Consumption of Alcoholic Beverages is **NOT PERMITTED** during an event.

3) Weekend schedule will be available at Registration.

#### This event will have 6 groups as follows:

Closed Wheel 1: IP1, IP2, IPA, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU

Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, IP4, SM, B-Spec

Open Wheel: FF, FV, FL, S2000, ASR, BSR, NOW

Novice Closed Wheel (Saturday Only)

SoloSprint (Saturday Only)

Vintage (Sunday Only)

SCCBC Race Chairs: Irene Chambers and Dave Nex This announcement forms part of the Supplementary Regulations





### Sports Car Club of British Columbia Presents

## "Robert Remembered"

April 14 - 15, 2012

## FRIDAY: SATURDAY:

# Registration & Tech from 5:30PM to 7:30PM. Main Gate Closed at 10:30PM !PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!

!PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!									
Main Gate Opens – Registration & Tech Opens									
-	8:30		Mandatory Novice Track Walk	Meet @ PreGrid					
-	8:45		Novice Drivers Meeting	Meet @ Pit 1					
-	9:30		Closed Wheel 1	Practice	15 min				
Mandatory SoloSprint Drivers Meeting @ Pit 45									
-	9:50		Open Wheel & N O/W	Practice	15 min				
-	10:15		Closed Wheel 2	Practice	15 min				
-	10:40		Novice Closed Wheel	Practice	20 min				
-	11:00		SoloSprint	Practice	15 min				
Reg	Registration Closed								
-	11:25		Closed Wheel 1 Race 1	Qualifying	15 min				
-	11:45		Open Wheel & N O/W Race 1	Qualifying	15 min				
-	12:15		Novice Closed Wheel	Practice	20 min				
Robert Remembered – on-track activities									
-	1:30		Lunch						
Mandatory Drivers Meeting @ Tech									
-	1:45		Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	15 min				
-	2:05		SoloSprint	Practice	15 min				
-	2:35		Novice Closed Wheel	Race	20 min				
-	3:00		Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min				
	3:30		Open Wheel & N O/W Race 1	Race	20 min				
-	3:55		Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min				
-	4:25		SoloSprint	Time Attack	20 min				
MAIN GATE CLOSED - OPENS AT 7:00AM									
	Mair Man Reg Rob	Main Gate Open	Main Gate Opens - Reg	Main Gate Opens – Registration & Tech Opens           -         8:30         Mandatory Novice Track Walk           -         8:45         Novice Drivers Meeting           -         9:30         Closed Wheel 1           Mandatory SoloSprint Drivers Meeting @ Pit 45         Pit 45           -         9:50         Open Wheel & N O/W           -         10:15         Closed Wheel 2           -         10:40         Novice Closed Wheel           -         11:00         SoloSprint           Registration Closed           -         11:25         Closed Wheel 1 Race 1           -         11:45         Open Wheel & N O/W Race 1           -         12:15         Novice Closed Wheel           Robert Remembered – on-track activities           -         1:30         Lunch           Mandatory Drivers Meeting @ Tech           -         1:45         Closed Wheel 2 Race 1           -         2:05         SoloSprint           -         2:35         Novice Closed Wheel           -         3:30         Open Wheel & N O/W Race 1           -         3:55         Closed Wheel 2 Race 1           -         3:55         Clo	Main Gate Opens – Registration & Tech Opens-8:30Mandatory Novice Track WalkMeet @ PreGrid-8:45Novice Drivers MeetingMeet @ Pit 1-9:30Closed Wheel 1PracticeMandatory SoloSprint Drivers Meeting @ Pit 45-9:50Open Wheel & N O/WPractice-10:15Closed Wheel 2Practice-10:40Novice Closed Wheel PracticePractice-11:00SoloSprintPracticeRegistration Closed-11:25Closed Wheel 1 Race 1Qualifying-11:45Open Wheel & N O/W Race 1Qualifying-12:15Novice Closed WheelPracticeRobert Remembered – on-track activities-1:30LunchMandatory Drivers Meeting @ Tech-1:45Closed Wheel 2 Race 1Qualifying-2:35Novice Closed WheelRace-3:00Closed Wheel 1 Race 1Race-3:30Open Wheel & N O/W Race 1Race-3:55Closed Wheel 2 Race 1Race-4:25SoloSprintTime Attack				

#### **SUNDAY:**

7:00	7:00   Main Gate Opens - Registration and Tech Opens									
9:15	-	9:30		Closed Wheel 1	Practice	15 min				
9:35	-	9:50		Open Wheel	Practice	15 min				
10:00	-	10:15		Closed Wheel 2	Practice	15 min				
10:00	Registration Closed									
10:20	-	10:35		Vintage	Practice	15 min				
10:40	-	10:55		Closed Wheel 1 Race 2	Qualifying	15 min				
11:05	-	11:20		Open Wheel Race 2	Qualifying	15 min				
11:25	-	11:40		Closed Wheel 2 Race 2	Qualifying	15 min				
11:50	-	12:05		Vintage	Qualifying	15 min				
12:05	-	1:35		Lunch						
12:15	Mandatory Drivers Meeting @ Tech									
1:35	-	1:55		Vintage Race 1	Race	20 min				
2:05	-	2:25		Closed Wheel 1 Race 2	Race	20 min				
2:30	-	2:50		Open Wheel Race 2	Race	20 min				
3:00	-	3:20		Closed Wheel 2 Race 2	Race	20 min				
3:30	-	3:50		Vintage Race 2	Race	20 min				
3:50	End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course									

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

SCCBC Race Chairs: Irene Chambers, Dave Nex This schedule forms part of the Supplemental Regulations

Closed Wheel 1: IP1, IP2, IPA, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, IP4, SM, B-Spec Open Wheel: FF, FV, FL, S2000, ASR, BSR, NOW (Saturday Only)

Novice Closed Wheel (Saturday Only) SoloSprint (Saturday Only) Vintage (Sunday Only)